Кућна канцеларија фабрике користи кутију за складиштење дрвеног хумидора

Кућна канцеларија фабрике користи кутију за складиштење дрвеног хумидора

Боља дрвена кутија, опремљена професионалном творницом, је успешан и професионалан снабдевач специјалног 2017 хот-селлинг популарног цигар хумидора за продају. Посвећени смо овој индустрији више од 9 година. Захваљујући изврсном дизајну и високом квалитету наше популарне популарне понуде 2017 ...

Detalji o proizvodu

 • Назив производа Кућна канцеларија фабрике користи кутију за складиштење дрвеног хумидора
  Материјал МДФ + унутар обложен цедровим фурниром
  Величина Може бити прилагођен
  Лого Прилагођени лого
  Прибор Цигарски овлаживач и хигрометар

3.јпг


блоб.пнг

 • 1. 9 година искуство производње за Киндс поклон кутија.
  2. Врло флексибилно да задовољи захтеве различитих купаца.
  3. Радионица за прашину без прашине.
  4. ОЕМ / ОДМ сарадња са великим БРАНД компанијама.
  5. Низак МОК до 1ком.
  6. Стабилни систем управљања квалитетом.

 • Боља дрвена кутија, опремљена професионалном творницом, је успешан и професионалан снабдевач специјалног 2017 хот-селлинг популарног цигар хумидора за продају. Посвећени смо овој индустрији више од 9 година. Захваљујући изванредном дизајну и високом квалитету нашег популарног специјалног хумидора од цигарета 2017 за продају, као и задовољавајућег сервиса и тачног превоза, имали смо добру репутацију. Добродошли у велепродајне производе са нашом фабриком.

Боља дрвена кутија, опремљена професионалном творницом, је успешан и професионалан добављач канцеларијске кућне канцеларије за кућну канцеларију користи дрвену кутију за складиштење хумидор цигара. Посвећени смо овој индустрији више од 9 година. Захваљујући изванредном дизајну и високом квалитету наше канцеларије у кућној канцеларији користимо дрвену кутију за складиштење цигарета за хумидор, као и задовољавајући сервис и тачан транспорт, имали смо добру репутацију. Добродошли у велепродајне производе са нашом фабриком.
Par:5-10 Цт Леатхер Боок Травел Хумидор Сет Sledeći:Фацтори Блацк Лукури Травел Цигар Хумидор Бок

Istraga