Вишенамјенска цигарна дрвенаста масивна цигар бокс велепродаја

Вишенамјенска цигарна дрвенаста масивна цигар бокс велепродаја

Боља дрвена кутија, опремљена професионалном творницом, је успешан и професионалан снабдевач специјалног 2017 хот-селлинг популарног цигар хумидора за продају. Посвећени смо овој индустрији више од 9 година. Захваљујући изврсном дизајну и високом квалитету наше популарне популарне понуде 2017 ...

Detalji o proizvodu

 • Назив производа Вишенамјенска цигарна дрвенаста масивна цигар бокс велепродаја
  Материјал МДФ + унутар обложен цедровим фурниром
  Величина Може бити прилагођен
  Лого Прилагођени лого
  Прибор Цигарски овлаживач и хигрометар

3.јпг


блоб.пнг
 • 1. 9 година искуство производње за Киндс поклон кутија.
  2. Врло флексибилно да задовољи захтеве различитих купаца.
  3. Радионица за прашину без прашине.
  4. ОЕМ / ОДМ сарадња са великим БРАНД компанијама.
  5. Низак МОК до 1ком.
  6. Стабилни систем управљања квалитетом.

 • Боља дрвена кутија, опремљена професионалном творницом, је успешан и професионалан снабдевач специјалног 2017 хот-селлинг популарног цигар хумидора за продају. Посвећени смо овој индустрији више од 9 година. Захваљујући изванредном дизајну и високом квалитету нашег популарног специјалног хумидора од цигарета 2017 за продају, као и задовољавајућег сервиса и тачног превоза, имали смо добру репутацију. Добродошли у велепродајне производе са нашом фабриком.

Боља дрвена кутија, опремљена професионалном творницом, је успешан и професионалан снабдевач прилагођеног мултифункционалног цигарног дрвеног дрвеног цигарног кутија на велико. Посвећени смо овој индустрији више од 9 година. Захваљујући изванредном дизајну и високом квалитету наше мултифункционалне цигарне дрвене масивне цигар кутије на велико, као и задовољавајућег сервиса и тачног превоза, имали смо добру репутацију. Добродошли у велепродајне производе са нашом фабриком.
Par:Луксузни црни дрвени електро-цигаретни хумидор кабинет Sledeći:Цасе Схапе и дрвени материјал Цигар Цасе Хумидор

Istraga