Воленк Цигар Хумидор Травел Цигар Схелл

Воленк Цигар Хумидор Травел Цигар Схелл

Боља дрвена кутија, опремљена професионалном творницом, је успешан и професионалан снабдевач специјалног 2017 хот-селлинг популарног цигар хумидора за продају. Посвећени смо овој индустрији више од 9 година. Захваљујући изврсном дизајну и високом квалитету наше популарне популарне понуде 2017 ...

Detalji o proizvodu


блоб.пнг
 • 1. 9 година искуство производње за Киндс поклон кутија.
  2. Врло флексибилно да задовољи захтеве различитих купаца.
  3. Радионица за прашину без прашине.
  4. ОЕМ / ОДМ сарадња са великим БРАНД компанијама.
  5. Низак МОК до 1ком.
  6. Стабилни систем управљања квалитетом.

 • ВЛХ-0381 (4) • Боља дрвена кутија, опремљена професионалном творницом, је успешан и професионалан снабдевач специјалног 2017 хот-селлинг популарног цигар хумидора за продају. Посвећени смо овој индустрији више од 9 година. Захваљујући изванредном дизајну и високом квалитету нашег популарног специјалног хумидора од цигарета 2017 за продају, као и задовољавајућег сервиса и тачног превоза, имали смо добру репутацију. Добродошли у велепродајне производе са нашом фабриком.

Боља дрвена кутија, опремљена професионалном творницом, је успешан и професионалан снабдевач чаршавог цигарета за воленк цигар хумидор. Посвећени смо овој индустрији више од 9 година. Захваљујући изванредном дизајну и високом квалитету наше воленк цигар чаше за хумидор случајеве цигаре, као и задовољавајућег сервиса и тачног превоза, имали смо добру репутацију. Добродошли у велепродајне производе са нашом фабриком.
Par:Јефтино Велепродаја Кожа путовања Хумидор Тобаццо Цигар Бок Sledeći:Кина Цигар Дисплаи Хумидор Сет за продају

Istraga