Cedar Wood Cigar Box sa ovlaživačem

Cedar Wood Cigar Box sa ovlaživačem

Weilongxin Tvrtka je profesionalni dizajner, mi dizajn 2 ~ 3 novih stilova cigara okvir redovito, jer naša tvrtka zagovarati stvaranje, kvaliteta First.We su za proizvodnju u ovom području više od 12 godina. Dobro došli poslati upit i dobiti više detalja

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Ova prekrasna kutija od cigara od sjajnog crnog kedra predstavlja odličan dodatak bilo kojoj jazbini ili kancelariji. Polirani srebrno obojeni hardver dodaje dašak klase na mjesto gdje se skriva vaša cigara. Kutija za cigare ima jedinstveni dizajn, U-dizajn drvenog sanduka za cigare , a gornji poklopac je izdubljen kako bi se opremio posrebreni higrometar. To je konkurentna cijena za ovu kutiju cigara . Dobrodošli da odmah pošaljete upit!


Koje su specifikacije kutije cigara od cigara sa ovlaživačem ?

cedar wood cigar box with tray


Prikaz slika:

wooden cigar humidor box with cedar

black cigar boxes-009

black cigar humidor with cedar wood

matt wooden cigar box with cedar woodPakiranje i dostava

cedar wood cigar box packaging

Informacije o kompaniji:

cedar wood cigar box

Company Showroom


cedar wood cigar box humidor showroom


Naše usluge:

cedar cigar box services-009


cedar wood cigar box FAQ-010

Bolje drvena kutija, opremljena profesionalnom fabrikom, je uspješan i profesionalan dobavljač prilagođene kutije za cigar drvo s ovlaživačem. Ovoj industriji smo se posvetili preko 9 godina. Zahvaljujući izuzetnom dizajnu i visokom kvalitetu naše kutije za cigar drvo s ovlaživačem, kao i zadovoljavajućom uslugom i pravovremenim prijevozom, imali smo dobru reputaciju. Dobrodošli na veleprodajne proizvode sa našom fabrikom.
Par:Veliki kapacitet drvene kutije cigara sa setom Sledeći:Prilagođena mala kutija za cigare s ladicom

Istraga