Sve vrste drvenih kutija sa staklenim vrhom

- Jan 22, 2019-

Sat izgleda elegantnije kada se čuva u drvenoj kutiji za sat. Dostupan u raznim bojama, uzorcima i veličinama, naš asortiman kutija za drvene satove će vam pomoći da predstavite sve proizvode na savršen način.

WLJ-0045

Drvena kutija za sat sa staklenim vrhom izrađena je od PU kože + Velvet furnira + 10 jastuka. Staklena gornja drvena kutija za sat može da vidi jasne satove na ekranu. U svakom slučaju, možete kao poklon ili kolekciju kod kuće, i prikazati elegantnije.

Drvena kutija za sat sa staklenim vrhom može se prilagoditi u kompaniji Weilongxin Compnay, jer naša tvrtka može dostaviti više svih vrsta drvenih kutija za satove za vašu referencu, mi također prilagođavamo slanje umjetnina nama i dizajniramo novi stil, naš R&D tim ima profesionalnog dizajnera, dobrodošli da nam pošaljete novu idear ili umjetnička djela i mi ćemo vam dati više zadovoljstva.

WLJ-0168


10 komada Wood Watch Box sa vidljivim vrhom. Unutrašnjost je obložena kožom od plišane kreme. svaki odjeljak drži do 52 mm na svakom jastuku. dolazi s visokokvalitetnim zlatnim elementima i zaključavanjem ključa za dodatnu sigurnost.

wooden watch boxes for sale

company informations-2

Par:Vreme je za čišćenje drvenih poklon kutija na kraju godine od kompanije VOLENX Sledeći:Drvene vinske poklon kutije na veliko