Ručno izrađena drvena kutija za gledanje

- Jan 03, 2019-

Posjetite našu široku liniju drvnih predmeta za gledanje na našoj web stranici. Nudimo mnogo različitih stilova, boja, veličina i bilo koje druge površine ono što želite, kupovina drvene kutije za gledanje bi trebala biti jednostavna. Odredite koliko satova želite da pohranite u drvenu kutiju za sat i nastavite tražiti okvir za drvo koji najbolje odgovara vašim potrebama. Većina naših torbica za satove drži trenutne velike muške satove sa dosta prostora.

   WLJ-0045

12 mat crna završna drvena kutija sa staklenom površinom . Unutrašnjost je obložena podstavljenom sivom antilopom sa ekstra širokim odjeljcima za veće muške satove.

Ova kutija je izrađena od najkvalitetnijeg materijala sa pravim drvenim ugljenim drvetom opremljenim modernim fazonskim komadima od brušenog aluminijuma.

handmade wooden watch boxes

Prihvaćamo OEM / ODM i prilagođene vaše marke, naše drvene kutije sat su izrađene od uvezenih materijala. Također, ručno izrađene drvene kutije i napredni stroj kombinirani, vode do naše drvene kutije sve više i više kvalitete, elegantan i luksuzan.

Većina drvenih kutija za satove usvaja kombinaciju ručne izrade i mašine, posebno dostignuti zadnji proces, potrebno je provjeriti kvalitetu proizvoda, jednostavno nazvati QC, Weilongxin Coompany proizvodi za drvene kutije preko 12 godina, mi smo strogo na kvalitetu naših proizvoda, dakle, Mi smo se uveliko izvozili u više od 50 zemalja u Americi, Evropi, Kanadi, Australiji, Bliskom Istoku, Rusiji i tako dalje. da zadovolje sve poklone trgovaca i drugih korisnika iz cijelog svijeta.

handmade wooden watch box company information

Par:Personalized Wooden Watch Box Sledeći:Naša kompanija opskrbljuje 2 vrste Cigar Humidor jednom tjedno