Karakteristika drvene kutije za čaj

- Nov 08, 2018-

Drvena kutija za čaj potiče od čajevca u zelenoj vodi Qingshan, a listovi se obrađuju kako bi proizveli različite boje i ukuse. Boja listova čaja treba da bude različita u dizajnu boje čaja. Za različite sorte čaja, potrebno je napraviti paket čaja koji ispunjava karakteristike različitih listova čaja.

Tradicionalna drvena kutija za pakovanje kutija za pakovanje drvenih kutija čaja takođe obraća pažnju na vizuelne efekte kao što su obrasci, boje i zaštitni znakovi.

Kutija za čaj ima 6 jednako podeljenih odjeljaka koji mogu lako držati i organizirati bilo koji asortiman vreća za čaj u različite kategorije sa punim prikazom.


tea wooden box

Kompanija Weilongxin je specijalizirana za proizvodnju drvenih kutija preko 11 godina, možemo dizajnirati više stilova ono što vam je potrebno, jer imamo profesionalni R & D tim i dizajner. Samo imate idrape, sigurno možemo da dizajniramo vaše zahteve.


Fabričke informacije:


volenx wooden boxes princeple

Proces proizvodnje:

wooden tea box manufacturerPar:Kako odabrati Premium Humidors Sledeći:Fabrika drvene kutije se proizvodi sve vrste kutija