Какав је процес чаја?

- Sep 20, 2018-

Чајне кутије према различитим материјалима имају различите производне процесе, а кориштене машине и занати нису исти.


wooden tea box.jpg


Овде, углавном, представљамо производни процес дрвених кутија за чај.


Постоје три врсте дрвених кутија за чај у складу са материјалима: кутија од чврстог дрвета, чајна кутија са средњим влакнима и кутија за шавове од шперплоче. Међу њима је честа кутија за чај и кутија за чај са влакнима.


Процес производње, чајна кутија од масивног дрвета је први избор материјала, односно избор дрвета за производњу дрвета, обично коришћено масивно дрво, као што су еукалиптус, бор, гумено дрво, дрво може изабрати читав комад дрво које је отворено плоча, МДФ плоча, палуба, итд .;

Након избора материјала, следећи корак је сјечење плоче за ембрион дрва у радионици за обраду дрвета и извођење пескарења почетног ембриона; ако је одабран лесни ембрион, дневник се може користити директно. Завршни производ не обрађује спољни процес, а готов производ се пакује и завршава директно.


Процес производње логотипа у дрвеној кутији чаја укључује следеће методе: бронзање, штампа на свилени сито, металне ликове, урезивање, гравирање и металне плоче.


tea wooden box.jpg


custom wooden tea box.jpg


ВЕИЛОНГКСИН ЦРАФТС АНД ГИФТС ЦО., ЛТД.ис је професионални произвођач дрвених кутија преко 10 година. Такође имамо Десингер, можемо дизајнирати ваш захтев.


О сервису

Ако имате неусаглашеност са трансакцијом, молимо контактирајте ме пре него што оставите природне или негативне повратне информације, покушаћемо да се решим проблем у вашу корист. Било које питање, молим вас контактирајте ме у свако доба, ми ћемо повратити и ријешити га први пут.


Par:Како је развојни тренд дизајна амбалаже од дрвеног накита Sledeći:Како изабрати луксузни дрвени парфем кутија