Прилагођено дрвени накит

Прилагођено дрвени накит

Детаљније слика Више Дизајн Паковање и транспортна амбалажа: 1 комада у ЕПЕ пени у једној картонској кутији са 6 ком. Полифоам Услови испоруке: ЕКСВ, ФОБ, ЦИФ. Најближа поморска лука: Иантиан, Схензхен. Подаци о предузећу Основана у 2007 Веилонгкин Црафтс анд Гифтс Цо., Лтд. Специјализована за...

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Паковање дрвене кутије од накита је бренд снага. Паковање дрвене кутије од накита као спољне перформансе бренда је оно што компанија жели свој бренд да потрошачима даје осећај. Материјални интереси и духовни интереси које носи лепа дрвена амбалажа су оно што потрошач купује. Бренд који представља паковање треба да створи бренд у уму и да у потпуности изрази конотацију бренда.


Спецификација производа

wooden necklace jewelry box spec.jpg


Детаил Пицтуре

Wooden Necklace Jewelry Box-1

Још Дизајн

Wooden Necklace Jewelry Box-2

Wooden Necklace Jewelry Box-3

Wooden Necklace Jewelry Box-4

Паковање и транспорт

Паковање: 1 ком у ЕПЕ пени у једној картонској кутији са 6 ком

Услови испоруке: ЕКСВ, ФОБ, ЦИФ.

Најближа поморска лука: Иантиан, Схензхен.


информације о компанији

Основана у 2007 Веилонгкин занати и поклони Цо, Лтд.

Специјализирамо за развој, производњу и извоз цигар аццессориес.Ве носе једну од највећих селекција кутије за сат, накит поље, чоколада кутија и друге кутије у Кини.

Са групом професионалних техничара и дизајнера, са напредним производним линијама и тимовима за испитивање производа, са високим квалитетом и ниским ценама, са првокласним услугама и отпремом у времену, наши производи су сада у великом броју извезени у више од 50 земаља у Америци , Канаде, Аустралије, Блиског истока, Русије и тако даље. Задовољити све трговце поклона и друге потрошаче из целог света.

Wooden Necklace Jewelry Box-77

Наше услуге

Wooden Necklace Jewelry Box-55


cigar humidor case family.jpg


Wooden Necklace Jewelry Box-88

Par:Crna boja luksuzni drveni parfem kutiju Sledeći:2000 CT kabineta drvene cigare Humidor

Istraga